Halaman

Rabu, 6 Oktober 2010

TaHNiaH BuaT SiNaR.FM

Wah, Sinar.FM memang mantap sebab telah dinobatkan Radio No.1 di Malaysia dua kali berturut-turut. Mereka memang layak terima gelaran tersebut. Sekarang Eyza suka dengar Sinar.FM, walhal masa awal-awal Sinar.FM tak suka pun fikir lagu-lagu lama bosan. Tapi sekarang, dah memang suka dengar celoteh DJ Sinar.FM yang sangat best. Pagi-pagi dengar celoteh Kak Engku, Sallih Yaacob dan Khairil memang menghiburkan. Bagi Eyza, lawak mereka tak syok sendiri macam sesetengah DJ radio lain. 

Gambar : KOSMO

Semoga Sinar.Fm terus unggul dan muncul dengan idea-idea baru yang best untuk berceloteh...Keep it up, Pak Tam.




CeLoTeH EyzA ~~ Sebenarnya suka juga dengar Hot.FM, tapi siaran kat Kota Tinggi tak clear..ada kat sini orang Kota Tinggi???Agak-agak Hot.FM tau tak ek siaran mereka tak berapa elok kat tempat Eyza...

5 ulasan:

gadisBunga berkata...

asalkan dj tak meleret dan lagu2 sedap, boleh je dgr memana pun. ape pun sinar mmf ok. :)

Un Phat Lee berkata...

owh iyakah?macam mane pulak dengan ranking hotfm dan era?

alinac lover berkata...

:) BTOL TU..KDG2 BESH JUGAK LAYAN SIARAN DORG~

NuRuL iZZa berkata...

Un Phat Lee ~~ susunan terbaru ni berdasarkan sumber dr Murai.Com:

1. Sinar FM
2. Era FM
3. Hot FM
4. THR FM (Gegar & Raaga)
5. MY FM
6. 988 FM
7. Hitz FM
8. Suria FM
9. Klasik Nasional
10. Muzik FM

NuRuL iZZa berkata...

gadisBunga ~~ yup..betul2..bila DJ berceloteh melalut2 pun jd bosan kita dengar..

alinac lover ~~ yup..kdg2 kena lagu lama ni pun best..dpt lagu yg dh lme xdgr..