Halaman

Selasa, 5 Oktober 2010

BiaSa-BiaSa SaJa

Setelah siap mengemas dan membersihkan apa yang patut kat rumah ni, Eyza kembali berblogwalking ke macam-macam blog. Best jalan-jalan jengah blog orang lain. Adess, rasa kerdil sgt diri ini sebab blog Eyza biasa-biasa saja. Malu pun ada, segannya kat korang semua....

Masih tercari-cari lagi idea best nak mempercantikkan dan meningkatkan tahap keilmiahan blog..Rajin-rajinkan diri jenguk-jenguk tutorial di blog lain. Tapi selalunya lebih kepada kurang faham, kena baca banyak kali..haip, terkadang rasa sangatlah bodoh..haha. Sabar jelah...

Mari kita berblogwalking lagi !!!!


Tiada ulasan: