Halaman

TeRiMa KaSiH DaTaNG BeLoG BiaSa iNi

Ahad, 6 Februari 2011

Header oh Header!!!


Aduyai...
Ntah apa-apa je header blog Eyza ni...
No idea la nak wat header baru ni...
Gunalah dulu yang itu...
So, Eyza minta maaf sebab kedatangan anda semua ke blog biasa 
ini dicacatkan sedikit pandangan matanya...
Huhuhu...maaf ya!!!


eSoK HaRi aPa Ya???


Oh tidak...
Ahad telah tiba dan esok adalah hari......
Awat cepat sangat hari itu tiba...
Terasa singkat gila cuti..
Tak puas lagi nak berpoya-poya...
Wah, kalau dah cikgu ni berperasaan begini...
Apa cerita pulak dengan student cikgu...
Hahaha...

Okay, berfikiran dan berperasaan positif...
Memandangkan hari itu akan tiba dalam masa tak sampai 24 jam...
Kenalah mempersiapkan diri dahulu...
Nanti dah siap semuanya..
Eyza kembali berblogwalking ok..

*Mood nak wat keje nga ada nih...so better Eyza buat dulu...




Sabtu, 5 Februari 2011

BeRiTa YaNg BuaT HaTiKu LuLuH


Tengah hari tadi dapat panggilan dari mak..
Berita yang mak sampaikan membuatkan hatiku jadi luluh..
Tatkala mak sampaikan berita yang my kesayangan, si Putam...
Si Putam yang bunting juga terkena penyakit seperti ibunya, Si Chiki..
Ya Allah, dugaan apa yang menimpa aku..
Tak sanggup nak membayangkan Putam yang comel tu akan pergi..
Pergi tinggalkan aku, adik, Memey dan Bobo...

Dari kejauhan ni..
Aku cuma harapkan Putam akan kembali pulih...
Moga Abah akan terbuka hatinya untuk bawa dia ke klinik haiwan...
Al-maklumlah, abah mesti fikirkan kos perubatannya...
Yang penting, aku akan tetap berdoa..
Berdoa untuk Putam a.k.a anak anjing Dalmation daku...


Putam masa kecilnya...bulu yang tak terurus itu trademark Putam..huhu

SaYa KeMBaLi!!!!


Iya, Eyza kembali mengupdate blog ni..
Eyza berazam mulai hari ini Eyza akan kembali berblogwalking...
Tak mau lagi blog bersawang sana sini...
Walau apa pun halangan yang akan tiba..
Eyza akan cuba dan terus mencuba mengupdate blog...
Chewah...
Cik Eyza yang bersemangat beriya-iya ni...
Janganlah jadi hangat-hangat bunga tahi ayam udah la yerk...
*hehe...suka-suki je tambah bunga

Okay, kawan-kawan blogger..
Sampai jumpa nanti...