Halaman

Rabu, 27 Oktober 2010

JuJuRLaH PaDaKu


Tadi semasa berblogwalking..
Jumpa entry pasal auto-blogwalking...
Ramai blogger lain yang dah keluarkan entry mengenai masalah ini..
Jadi, Eyza ingin uar-uarkan di sini..
Pada kalian yang sudi singgah di blog Eyza yang biasa-biasa ini...
Tolong tinggalkan jejak anda bersama smiley sekali boleh???
Sebab mereka yang pro kata ada smiley antara bukti bukan autoblogwalking..
Software autoblogwalking tiada smiley...
***Tapi tak tau la pula kalau dah ada yang terlebih maju..
Buat mereka yang terlibat dengan benda alah itu...

JUJURLAH PADAKU..

kerana

CeLoTeH EyzA : Eyza dahlah memang jarang dapat blogwalking, tapi biasanya Eyza akan balas kunjungan setiap visitor...kecewanya kalau belog Eyza pun ada yang hanya guna software tu...


4 ulasan:

E.d.Y berkata...

betul tu..Thanks sudi follow my blog...sbb tu saya follow balik...

jangan lupa join contest MORTAR BOARD...yg dah convo boleh upload gambar convo, yang belum convo boleh buat ucapan convo...kurang dari 4 hari je lg...hadiah rayban menanti anda...

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Seri Bahasa berkata...

majoriti tak setuju guna software tu. kan lebih elok secara manual boleh mengenali bloger secara dekat.

NuRuL iZZa berkata...

E.d.Y ~~ nasib awak jengah blog saya n ingatkan pasal contest tu..hehe..

Seri Bahasa ~~ betul...betul..betul

Anitadahahs berkata...

jangan risau..
saya singgah dengan jujur ye :))