Halaman

Ahad, 5 September 2010

KeLuH KeSaH CHiKi : EPISOD 2

Hai kawan-kawan...
Dah lama Chiki x hantar post kat blog Kak Eyza ni..
Kak Eyza tu lah, malas sgt nk update blog...
Hangat-hangat tahi ayam (cam tahi ayam jiran belakang rumah Chiki)..
Masa mula kemain lagi berkobar2..haha
Hari tuh masa post EPISOD 1, Chiki lupa nak bagitau yang Chiki nga bunting..
Sekarang anak2 Chiki dah besar sikit..
Dah hampir dua bulan...
Mula-mula ada tiga ekor iaitu Chika, Mimi dan Bobo...
Tapi sekarang anak Chiki tinggal 2 je
Chika dah hilang, mungkin hilang n dah mati sebab mungkin die dok kat enjin kete n tercicir kat mana2 masa mak & abah Kak Eyza pi bandar Kota...
Sedih Chiki teringatkan Chika...
Harap2nya Mimi dan Bobo takkan mati dan membesar menjadi lebih sihat dan nakal seperti Putam (anak Chiki sebelum ni)..
Putam sangat sayangkan adik2nya walopun die suka sgt membuli Mimi dan Bobo..
Ok, kat bawah ni Chiki kirimkan sekali gambar anak2 Chiki...
Selamat melihat aksi2 kami...


Masa ni Putam masa kecil lagi..bulu pn kembang semacam sebab x sihat sgt...dari 4 ekor,cuma Putam je yg hidup...




Putam masa kecik ~~ kena sakit mata & selesema yg tersangat teruk


Inilah Putam sekarang (mula2 Kak Eyza ingatkan dia ni jantan, dah besar sikit baru nampak dia betina rupanya, dah perangai jadi cam tomboi yg lincah semacam tiada ciri keanggunan seperti Chiki ~~ walla)




Putam yang menjadi kesayangan Kak Eyza & Kak Ain


Chiki masa sarat mengandung ~~~ sori ye kawan2, seksi sekit gambar ni hehe (nampak x yang puting breast Chiki de 9...Kak Eyza kata Chiki unik tau..hehe)


Chiki sedang menyusukan anak2...


Kenangan bersama Bobo, Chika dan Mimi


Bobo ~~~ comel x saya???


Mimi ~~~ 

1 ulasan:

Suara Kalbu berkata...

Comellah mereka..geram