Halaman

TeRiMa KaSiH DaTaNG BeLoG BiaSa iNi

Selasa, 13 September 2011

ReVieW : aKu KaN NoVeLiS



Peminat novel semua, dah baca belum novel ni???
Novel ni dah lama sebenarnya di pasaran..
Tapi baru bulan ni Eyza dapat membelinya setelah sekian lama mencari..
Nurul Syahida si penulis memang terbaik..
Gaya bahasa yang sempoi..
Realiti kehidupan yang dipaparkan...
Nilai yang cuba disampaikan secara tidak langsung..
Mungkin ada sedikit sindiran tapi bukan secara terus..
Memang seronok untuk dibaca..
Banyak part yang Eyza suka..
Kisah antara Roul si rambut merah dengan Safi si novelis...
Kisah antara Iza dan Helmi yang akhirnya bercinta berdua...
Antaranya ayat-ayatnya:

"Gua nak lu"
"Lulu awek abang"
"Aku jatuh cinta dengan makhluk Middle Earth yang aku benci suatu masa dahulu"

Novel-novel Nurul Syahida yang lainnya pun memang best..
Tapi rugi membeli dan memilikinya...
Berbaloi-baloi...
Antara novel lain ialah



\

Berminat??? 
Sila ke kedai buku berdekatan sekarang..
Selamat membaca semua..