Halaman

TeRiMa KaSiH DaTaNG BeLoG BiaSa iNi

Ahad, 20 Mac 2011

bLoG No.2


Ceh..ada blog yang satu ni pun update susah gila..
Ada hati nak buat blog satu lagi..
Huhu...
Mesti ada kata camtu kat Eyza..
Sob..sob..sob..
Maafkan saya kerana saya sudah berangan-angan sejak dari dulu..
Untuk memiliki blog mengenai perjalanan saya sbg B2B...
Sejak mengenal dunia blog..
Eyza memang selalu terjah blog mengenai B2B atau ex-B2B ni..
Sangat seronok membaca pengalaman, idea dan persiapan mereka...
So, disebabkan saya bakal jadi tunangan orang dan nantinya bakal jadi B2B..
Eyza nak juga buat blog yang kedua ni..
Dikhaskan untuk berkongsi cerita mengenai perjalanan persiapan Eyza...
Jangan lupa singgah di sana ya!!!


Maaf ya, nama blog tu lum dipilih secara tetap lagi..
Mungkin akan berubah bila dah datang idea baru..
Hehe..tata & selamat membaca...