Halaman

TeRiMa KaSiH DaTaNG BeLoG BiaSa iNi

Ahad, 13 Jun 2010

Blog Baru ~~~ (^_^)V

Hai...sbg permulaan utk blog ni sebenarnya tak tau nk tulis apa sbg kata aluan...haha..(mesti korang terpk ~ mak ai, skemanyer minah nih)...ok, walopn korang takde tanya soalan pn..eyza nk tanya n jawab sndiri..hahaha..tgk tuh punya byk masa terluang sampai leh tanya soalan pada diri sendiri...

Knape buat blog baru????? 

Ntah la...takde sebab yg spesifik pun..cuma teringin nk buat yg baru dan nk delete yg lama tuh...blog lama tuh ntah jadi apa ntah dah...tgn nih dok gatal godeh sana, godeh sini...pastu tibe2 de member mngadu x ley komen post2 eyza..x syok la kalo camtu kn..so better sbg permulaan utk memulakan kehidupan yang baru ni (sbg penganggur~baru habis blaja blahjar kat UPSI)...so wujud la blog baru yang masih  diberi nama HiDuP SeInDaH BiaSa.....

Nape guna alisyasophia????

Eyza suka sangat dgn nama nih...sejak zaman sekolah lagi...Iyelah dolu2 kn gila sgt baca novel, pastu kn penulis novel tuh guna mcam2 nama pena yg besh2...so masa tuh tgn ni dok gatal la nak reka nama sndiri..mne le tau dpt tulis novel satu ari nti kn...maka, terciptalah ALISYA SOPHIA...kekal sampai ke tua, silap2 nti nama anak pn guna nama tu..huahuahua

Ok la...nanti eyza update lagi kalo2 de masa terluang la...buat masa ni, penganggur terhormat ni hanya ada idea ciput jer...so stop here...

TO BE CONTINUED.....